Antonija Mandirs Lägenhetsrenovering: En Titt Bakom Kulisserna

Antonija Mandirs Lägenhetsrenovering: En Titt Bakom Kulisserna

Som projektledare på Rosasågen har jag haft nöjet att arbeta med många spännande projekt, och nyligen tog vi oss an att renovera Antonija och Jacks lägenhet. Detta projekt var fyllt med intressanta designutmaningar och krävde en hel del kreativitet och tålamod för att förvandla utrymmet till deras drömhem.

I denna artikel delar jag Rosasågens syn på projektet och beskriver i detalj vad vi gjorde för att skapa en elegant och funktionell lägenhet som passar perfekt för deras livsstil.

Planeringsfasen

Innan vi kunde börja med renoveringen träffade vi Antonija, Jack och inredningsarkitekten Melei från MW Design för att diskutera deras vision för lägenheten. De ville ha en modern och stilren stil med eleganta inslag i mörka toner samt ljusgrå väggar. Det var viktigt för dem att ha funktionella och praktiska lösningar samt koppla bättre samman de olika rummerna för att skapa ett harmoniskt flöde mellan dem.

Renoveringsprocessen

Efter att vi hade en solid plan på plats började vi med att förbereda lägenheten för renovering genom att maskera golven och sänka taket. Detta krävdes för att förbereda för ny elinstallation och för att skapa en enhetlig känsla i rummen. Keller steg i processen involverade att riva upp det befintliga golvet samt att bearbeta och förbereda väggar och ytor inför den nya designen.

Kök Och Vardagsrum

En av de största förändringarna i lägenheten var den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vi installerade en köksö med en inbyggd häll och fläkt samt en vinkyl för att skapa en funktionell och elegant plats för matlagning och underhållning.

Vi byggde också en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet och målade väggarna och hyllorna i samma färg för att skapa en harmonisk och modern känsla i rummet. Dessutom skapade vi förvaring under bokhyllan för att maximera utnyttjandet av utrymmet.

Sovrum Och Walk-In Closet

I sovrummet bytte vi ut de gamla garderoberna mot nya skåp som matchade väggarnas ljusgrå ton. Vi byggde också en walk-in closet som är både praktisk och elegant, med mycket förvaring för kläder och skor. För att maximera förvaring och komfort i rummet utökades även en platsbyggd möbel för ytterligare klädförvaring.

Slutresultatet

Efter flera veckors intensivt arbete blev Antonija och Jacks lägenhet omvandlad till deras drömhem, tack vare ett nära samarbete mellan Rosasågen och MW Design. Slutresultatet blev en elegant och modern lägenhet med funktionella och estetiska lösningar anpassade efter deras behov och smak.

Vi på Rosasågen är otroligt stolta över att ha varit en del av detta projekt, och vi är glada over att Antonija och Jack är nöjda med resultatet. Om du också funderar på att renovera din lägenhet eller hus kan vi erbjuda samma nivå av engagemang, kreativitet och professionalism för att förverkliga din vision!

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *