Hantverkare för er BRF - Bostadsrättsförening

Att ta på sig större byggprojekt, såsom stora ombyggnader eller fullständiga renoveringar, kan vara mer än bara en handfull. Det kan vara krävande att ständigt ha koll på alla aspekter, från att samordna underleverantörer till att övervaka framdriften och se till att allt går enligt plan. Just därför erbjuder vi totalentreprenad åt er BRF-förening i Stockholm. Vi blir er enda kontakt, tar ansvaret för hela projektet och ser till att allt går som det ska, från början till slut.

Vi finns här för alla parter:

Hantverkstjänster för BRF - Bostadsrättsföreningar

En komplett hantverkslösning för din BRF / bostadsrättsförening

Totalentreprenad betyder att vi påtar oss fullt ansvar för ert projekt – från allra första steg till och med det sista. Vi kommer att ta hand om varje del av processen. Från första upphandlingen av underleverantörer, till projektledning, genomförande och slutligen överlämning av det färdiga projektet till er.

Men det stannar inte där. Vid omfattande ombyggnadsprojekt kan det bli absolut nödvändigt att flytta och magasinera möbler. Men oroa er inte för det. Vi fixar även detta åt er. Vi är här för att se till att hela processen går smidigt för er, med siktet på er fulla tillfredsställelse.

Erfarenhet och kompetens i ryggen

Vi har genomfört totalentreprenader i Stockholm i många år och har därmed kunskapen och erfarenheten för att ta oss an allt från mindre renoveringsprojekt till större ombyggnadsarbeten. Vi har ett starkt fokus på att bygga relationer och upprätthålla en öppen dialog med kunden, detta för att hela tiden kunna förstå och förverkliga kundens vision.

Så här ser våra hörnstenar:

Personligt Engagemang

Med hjälp av vårt personliga engagemang i ert projekt säkerställer vi att era önskemål och behov alltid står i centrum. Vi är tillgängliga och lyhörda för era tankar och idéer genom hela projektet.

Gedigen Erfarenhet

Våra många års erfarenhet från stora och små renoveringsprojekt skapar en solid grund för alla uppgifter vi tar oss an. Genom kamratskap och tidigare erfarenheter kan vi tillhandahålla lösningar som är beprövade och effektiva.

Transparent Kommunikation

Vi tror på vikten av öppen och ärlig kommunikation. Vi arbetar kontinuerligt för att hålla alla parter på samma sida, genom regelbundna uppdateringar och öppna diskussioner om projektets framdrift.

Skicklig Projekthantering

Vi håller hela tiden i trådarna för att garantera att allt går enligt planen. Att skapa struktur och upprätthålla rutiner är nyckeln till framgång i stora byggprojekt. Vi tar hand om all koordination och rapportering, vilket ger er tid och utrymme att koncentrera er på annat.

Varför ska er BRF välja oss som er totalentreprenör?

När ni väljer oss som er totalentreprenör får ni fördelen av att bara behöva arbeta med en enda leverantör i hela projektet. Vi tar hand om allt, från upphandling och planering till utförande och slutlig överlämning. Ni behöver aldrig hålla reda på vem som gör vad, vi tar hand om all koordination från början till slut. Även oförutsedda kostnader eller överraskningar hålls till ett minimum då vi hela tiden håller er informerade om projektets framdrift och ser till att allt sker i enlighet med planeringen.

Vi är bara ett samtal bort

Vill ni veta mer om våra tjänster, eller har specifika frågor om hur vårt erbjudande kan anpassas efter just er BRF-förening? Fyll i vårt kontaktformulär på webben eller kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser framemot att höra från er och diskutera hur vi kan hjälpa er att förverkliga era projekt.

Rosasågen AB Garanti

Juridiska aspekter – Vi tar hand om det tunga löftet

Byggprojekt av detta slag kräver klara och tydliga avtal. Formulering av juridiska kontrakt kan vara en utmaning för många. Men ni kan luta er tillbaka med vetskapen att detta är något vi tar på största allvar och har många års erfarenhet av. Vi ser till att alla aspekter av entreprenaden tydligt definieras och överenskommits innan vi startar projektet. På detta sätt säkerställer vi att båda parter är på samma sida och fullt införstådda med varandras roller och ansvar. Dessutom informerar vi om tillgängliga garantier och hur ansvarsfördelningen ser ut mellan oss och er.

Bekymmersfri med rätt försäkringar

Vi tar våra försäkringsskyldigheter på största allvar. Vi har de försäkringar som krävs för att kunna utföra projekt av alla storlekar. Utöver detta kan vi ge er tips om vilka ytterligare försäkringar som kan vara relevanta för er under projektets gång. Allt för att ni ska kunna känna er trygga och säkra.

ROT-avdrag och ekonomi

Vi handleder er även genom de finansiella aspekterna av ert projekt. Information om möjligheterna att få ROT-avdrag finns alltid tillgänglig för er. Dessutom kan vi ge er information om ekonomiska garantier och tips om hur ni bäst hanterar ert betalningsansvar.

Modeller för samarbete anpassade efter er

Vi arbetar med olika modeller för hur entreprenaden kan struktureras. Hur vi skräddarsyr projektet beror helt på er förenings unika krav och förutsättningar. Vi presenterar alla tillgängliga modeller för er och förklarar fördelarna och nackdelarna med varje val. Allt för att hjälpa er att ta ett välgrundat beslut.

När projektet når sitt slut

När vi väl är i mål med projektet, vill vi att ni ska känna er nöjda med det arbete vi har utfört. Vi rekommenderar att ni tar hjälp av en juridisk expertis för att gå igenom alla avtal och dokumentation. Detta för att skydda er mot eventuella framtida tvister.

Genom att strukturera vår hemsida på detta sätt, försöker vi att besvara de mest brännande frågorna ni kan ha kring totalentreprenad för BRF-föreningar. Vi tror att detta inte bara kommer vara värdefullt för er, men också bidra till att förbättra vår SEO.

Vi ser framemot att samarbeta med er för att göra ert byggprojekt till en framgång. Välkomna till oss!

Patrik från Rosasågen
Martin på rosasågen

För dig som är i styrelsen

Som styrelsemedlem i en bostadsrättsförening är du ansvarig för en hel del. Administration, planering, underhåll och renovering för att nämna några. Låt oss ta hand om det sista.

Vi på Rosasågen är experterna inom alla typer av hantverkstjänster. Vår kontakt för bostadsrättsföreningar, Pernilla Lundgren, med sina 35 år i branschen, kommer att vara spindeln i nätet för alla era hantverksrelaterade projekt.

Vi hanterar alltifrån rådgivning, planering och genomförande av underhåll och renoveringar. Vi anpassar oss alltid efter era lagar och regler och håller grannarna informerade för en smidig process. För att se vår process från start till mål, scrolla ned!

För dig som bor i föreningen

Trött på din gamla köksinredning? Eller vill du göra om det trånga badrummet till en rymlig oas? Ingen dröm är för stor eller för liten för oss på Rosasågen.

Med ett professionellt lag av snickare, målare, plattsättare, elektriker, rörmokare och konstruktörer står vi redo att förvandla dina tankar till verklighet. Vi kan bistå i allt från montering av en ny gardinstång till totalrenovering av ditt drömhem.

Hos oss är du inte bara en kund, du är en del av laget. Vi finns här för att tjäna dig och ser fram emot att hjälpa till med ditt nästa projekt. Tveka inte att kontakta oss, antingen via e-post eller boka ett kostnadsfritt videosamtal med oss. Glöm inte att kolla nedan för hur vi hanterar processen från start till mål!

BRF

Vår process: Från idé till verklighet

1. Diskussion och planering

Berätta för oss om ditt projekt. Vi bokar ett möte, inspekterar platsen och ger våra rekommendationer helt kostnadsfritt! Med våra specialister kan vi ge expertis inom just ditt behov.

BRF
BRF

2. Transparenta offerter

Vi tror på ärlighet, öppenhet och kommunikation. Våra offerter är detaljerade, specificerade och tydliga. Vi listar allt vi kommer att göra, de material vi kommer att använda och alla kostnader.

3. Smidig projektplan

Våra projektledare organiserar allt efter dina önskemål. Vår ambition är att processen ska vara så smidig och störningsfri som möjligt för dig.

Projektplan
Kommunikation

4. Konstant kommunikation

Vi strävar efter att hålla en nära dialog med dig under hela arbetets gång. Projektledaren informerar regelbundet om projektets framåtskridande.

5. Granskning och garanti

När arbetet är klart går vi igenom allt tillsammans för att säkerställa att allt är som det ska. Vi ger ut dokumentation över arbetet, materialinformation och garantibevis för extra trygghet.

BRF

Sammanfattning

Hos Rosasågen erbjuder vi totalentreprenad med kvalitet och omtanke till bostadsrättsföreningar (BRF) inom Stockholmstrakten. Med många års erfarenhet och ett gäng pålitliga hantverkare tar vi oss an allt från mindre uppgifter till stora byggprojekt. Vi arbetar alltid med kundens behov och önskemål i fokus, och ser till att kommunikationen är transparent och kontinuerlig under hela arbetets gång.

BRF
Spela videoklipp

Med många års erfarenhet och ett gäng pålitliga hantverkare tar vi oss an allt från mindre uppgifter till stora byggprojekt. Vi arbetar alltid med kundens behov och önskemål i fokus, och ser till att kommunikationen är transparent och kontinuerlig under hela arbetets gång.

Om du är medlem i styrelsen eller bor i bostadsrättsföreningen erbjuder vi specialanpassning av våra tjänster efter just dina behov. Vid större renoveringsbehov erbjuder vi hjälp med magasinering och förflyttning av möbler.

Vi tar hand om rådgivning, planering, tillstånd, projektledning, genomförande och slutligen överlämning av projektet. Vi erbjuder också rådgivning gällande ekonomiska och juridiska frågor, som ROT-avdrag och försäkringar.

BRF

Patrik Staudinger

Grundare Rosasågen.se

FAQ om Totalentreprenad på Rosasågen

Vad innebär totalentreprenad hos er?

Totalentreprenad innebär att vi på Rosasågen tar ansvar för hela ert projekt, från start till mål. Vi tar hand om alla bitar, inklusive upphandling, planering, projektledning, genomförande och överlämning av det färdiga projektet.

Kan ni även hjälpa till med förflyttning och magasinering av möbler?

Absolut! I omfattande ombyggnadsprojekt kan det bli nödvändigt att flytta och magasinera möbler, och det är något vi erbjuder hjälp med för att göra processen så smidig som möjligt för er.

Hur kommunikeras projektets framdrift?

Vi tror på vikten av öppen och ärlig kommunikation. Vi håller er uppdaterade om projektets framdrift, håller regelbundna uppdateringar och öppna diskussioner. Dessutom ansvarar vi för all koordination och rapportering, vilket ger er tid och utrymme att fokusera på era egna aktiviteter.

BRF
Ring oss
Be om en offert idag!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad