FAQ
Vanliga frågor

Välkommen till vår FAQ-sida! Här har vi sammanställt svaren på några av de frågor som vi oftast stöter på hos våra kunder. Om du har frågor som inte besvaras här, vänligen kontakta oss här.

Vilka tjänster erbjuder ni?

På Rosasågen erbjuder vi en rad olika tjänster för att möta dina behov: renovering, nybyggnation, om- och tillbyggnation samt fastighetsskötsel.

Var verkar ni?

Vårt huvudkontor ligger i hjärtat av Sundbyberg, men vi verkar i hela Stockholmsområdet. Om du är osäker på om vi kan hjälpa just dig, är du välkommen att kontakta oss.

Är ni licensierade och försäkrade?

Ja, Rosasågen är ett licensierat och försäkrat företag i Sverige. Vi tar allvarligt på att utföra vårt arbete med laglighet och skicklighet.

Hur kan jag få en offert?

Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats eller ringa oss direkt. Vi skulle vara glada att ge mer information och detaljer om vår arbetsprocess.

Vad ingår i kostnaden för en renovering eller nybyggnation?

Kostnaden för en renovering eller nybyggnation kan variera beroende på projektets storlek och komplexitet. I grunden inkluderar kostnaden material och arbetskostnader.

Vilken typ av projekt har ni arbetat med tidigare?

Vi har arbetat med en mängd olika projekt, allt från mindre renoveringar till större nybyggnationer. Du kan se några exempel på våra tidigare projekt här.

Vad händer om jag inte är nöjd med det färdiga projektet?

Kundtillfredsställelse är vår högsta prioritet. Om du inte är nöjd med det färdiga projektet, prata med oss och vi kommer att rätta till det.

Hur lång tid tar en renovering eller nybyggnation?

Tiden det tar att slutföra en renovering eller nybyggnation beror på flera faktorer, inklusive projektets storlek och omfattning. Vi ger alltid en uppskattad tidsram i början av projektet. Vänligen kontakta oss om du har fler frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt!

FAQ
Våra tjänster

Vi erbjuder stressfria helhetslösningar

Blogg

Våra senaste artiklar