Felicia Aveklews Lägenhetsrenovering

Felicias lägenhetsrenovering

Hej där, det är Martin från Rosasågen! Hur mår du idag? Bra? Jag hoppas det! Nu, låt oss prata om något som får hjärtat att slå lite snabbare – hemrenovering. Är det inte fantastiskt hur en liten förändring i ditt utrymme kan göra en hel värld av skillnad? Nyligen hade vi nöjet att arbeta med en kund som gav oss fria händer att förvandla deras sovrum och hall. Jag tänker ta dig med på en resa från början till slut av detta fantastiska projekt. Så sätt dig bekvämt, här kommer vi!

Första Steget: Konsultation och Planering

Vår kund, som också är en ivrig bloggare, delade med oss att deras sovrum och hall verkligen behövde lite kärlek. Känner du igen dig? Ibland står vi där i våra hem och tänker: ”Det här kan vara så mycket bättre, eller hur?” Så vi slog våra kloka huvuden ihop och kom fram till en plan.

Renoveringens Gång

Dag 1: Röjning och Förberedelser

”Klockan är strax efter åtta, och hela sovrummet ser ut som en krigszon,” sa vår kund. Ja, det kan vara lite kaotiskt i början, men det är en del av processen. Första dagen handlade om att tömma utrymmet och göra det redo för magin att ske.

Dag 2-4: Arbetet Tar Fart

Vår kund hade sagt: ”Jag kommer att kunna vara här hela tiden, men jag vill inte vara i vägen.” Och det är precis så vi gillar det. Vi vill att du ska känna dig delaktig utan att känna dig ivägen. Under dessa dagar byggde vi upp nya garderober, installerade städskåp och gav plats för alla de skor och kläder som tidigare hade tagit upp för mycket utrymme.

Dag 5: De Sista Detaljerna

”Klockan är nu så mycket som elva, och jag är så jävla imponerad,” utbrast kunden. Och det, mina damer och herrar, är musik för våra öron. Det är i detaljerna som helheten verkligen kommer till sin rätt.

Kundens Feedback

Vår kund var nöjd nog att säga: ”De heter nämligen RosaSågen och det ser fantastiskt ut.” Och vet du vad? Det gör vår dag, vecka och månad att höra sådant!

Avslutning

Så, mina vänner, det var en snabb genomgång av vårt senaste projekt. Jag hoppas att det gav dig lite insikt och kanske till och med lite inspiration. Om du sitter där och tänker, ”Jag vill också ha en förändring i mitt liv,” varför inte ta det första steget idag?

Hör av dig till oss på Rosasågen, och låt oss göra ditt hem till den oas du alltid drömt om!

Hälsningar,
Martin från Rosasågen

P.S. Glöm inte att följa vår kundens blogg där de dokumenterar hela processen. Det är en riktig godbit!

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *