Integritetspolicy för Rosasågen.se

Rosasågen AB behandlar personuppgifter med högsta integritet. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina uppgifter. När du använder vår webbplats, anlitar våra tjänster eller interagerar med oss på något sätt, samtycker du till användningen av dina uppgifter enligt denna policy.

Vilka uppgifter samlar vi in?

När du kontaktar oss eller när vi utför tjänster åt dig, kan vi samla in och behandla följande uppgifter:

  • Namn
  • Kontaktinformation inklusive e-postadress och telefonnummer
  • Adressinformation för där tjänsten ska utföras
  • Andra informationer som är relevanta för kundundersökningar och/eller erbjudanden

Hur använder vi uppgifterna?

De uppgifter vi samlar in från dig används till flera olika syften, bland annat:

  • För att ge dig tjänsterna du har anlitat oss för
  • För att förbättra våra produkter och tjänster
  • För att skicka periodiska e-postmeddelanden angående ditt projekt, företagsnyheter, uppdateringar, relaterade produkt- eller serviceinformationer, och så vidare.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi är engagerade i att skydda din information. För att förhindra obehörig access eller offentliggörande har vi lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra de uppgifter vi samlar in.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. Dock bör du notera att vi inte har någon kontroll över dessa andra webbplatser. Därför kan vi inte ansvara för skyddet och sekretessen av information som du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser, och sådana webbplatser omfattas inte av denna integritetspolicy. Du bör vara försiktig och läsa integritetspolicyn för den aktuella webbplatsen.

Kontrollera din personliga information

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje part såvida vi inte har ditt uttryckliga tillstånd eller är lagligt skyldiga att göra det. Vi kan använda din personliga information för att skicka dig reklaminformation om tredje part som vi tror att du kan finna intressant om du meddelar oss att du vill att detta ska ske.

Om du tror att någon information vi har om dig är felaktig eller ofullständig, skriv till eller mejla oss så snart som möjligt på info@rosasagen.se. Vi kommer att omedelbart korrigera all information som är felaktig.

Datum för senaste ändring i denna policy: [datum].

Om du har ytterligare frågor gällande vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär eller e-post: info@rosasagen.se.