Nordic Wellness Alvik – 1300 Kvm Gym

Nordic Wellness Alvik – 1300 Kvm Gym

Hej, Martin här på Rosasågen. I detta inlägg kommer vi att göra en djupdykning i ett av våra mest spännande projekt, en totalrenovering av en 1300 kvadratmeter gym-lokal.

Bakgrund Och Utförande

Kunden, en ny ägare till en tidigare konkurrerande gymkedja, behövde vår expertis för att totalrenovera sitt nyförvärvade fitnesscenter. Med omfattande planering och en tidsram på 2–3 månader, var vi redan på arbetsplatsen med förnyad energi.

Rivnings Och Preliminärt Srbete

Arbetet började med omfattande rivning, att bryta ner gamla strukturer och ta bort överflödiga ytskikt. Utmaningen här var den skrämmande uppgiften att bearbeta och stabilisera det befintliga, trasiga golvbjälklaget. Varje steg krävde rackarns precision för att säkerställa en solid grund för det efterföljande byggnadsarbetet.

Byggnations Fasen

Efter att grunden stabiliserats var det dags för konstruktion, som innefattade att arbete på alla ytskikt, omarbeta det tidigare trasiga golvbjälklaget till en ny och förbättrad version. På denna etapp mötte vi en utmaning med att matcha nya material med befintliga konstruktioner, vilket krävde oss att vara kreativa för att bibehålla en enhetlig och estetiskt tilltalande look.

Elektricitet Och Färdigställande

Vidare gick vi vidare till elarbetet vilket inkluderade om dragning samtlig el. En av de största utmaningarna här var att säkerställa att alla rör och kablar var korrekt och säkert installerade, för att säkerställa rätt funktionalitet och säkerhet för kunden.

Resultat

FöreEfter
Utnött golvbjälklagFörstärkt golvbjälklag
Ineffektiva eldragningarOm dragning samtlig el
Slitna ytskiktFörnyade ytskikt

Bilder

Före 

Efter

EFTER MÅNADER AV HÅRT ARBETE, VAR TRANSFORMATIONEN ANMÄRKNINGSVÄRD. VI LYCKADES FÖRVANDLA ETT GNISSLANDE GAMMALT GYM TILL EN LYSANDE, MODERN OCH VÄL ANPASSAD TRÄNINGSLOKAL.

Utmaningar

  1. Stabilisering av det trasiga golvbjälklaget.
  2. Matcha nya material med befintliga konstruktioner.
  3. Korrekt och säker installation av alla eldragningar.

På Rosasågen, anser vi varje projekt som en unik möjlighet att leverera exceptionell kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi tackar er alla, våra värdefulla läsare, för att ni tar del på vår resa.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *