Obersvatoreigatan: Förvandlingen av en sekelskifteslägenhet

Obersvatoreigatan: Förvandlingen av en sekelskifteslägenhet

Hej alla byggentusiaster och inredningsälskare! Jag är Martin från Rosasågen, och jag är superpeppad att ta er med på en rundtur genom en av våra senaste projekt: en lägenhetsrenovering på Observatoreigatan som känns som en resa tillbaka i tiden, fast med dagens bekvämligheter. Så, häng med!

Omplacerade Köket – Från Trångt till Flådigt

Du vet den känslan när köket bara känns som det är på fel plats i lägenheten? Det är som att bära vinterskor på sommaren – det funkar, men det känns inte rätt. I det här projektet flyttade vi köket för att optimera rörelseflödet och göra rummet mer funktionellt. Nya skåp, moderna vitvaror, och en ny layout som gör att hela familjen kan samlas och njuta. Hur coolt är inte det?

Fiskbensparkett – Ett Konstverk på Golvet

Ett golv ska vara mer än bara en yta att gå på. Det ska vara konst. Massiv fiskbensparkett har lagts in, slipats och behandlats med hårdvaxolja, vilket inte bara är en estetisk höjdare utan också slitstarkt som få. Och visst, det kostar lite mer, men som med allt här i livet, får man vad man betalar för, eller hur?

Stuckaturer och Takrosetter – Vintage Vibes

Varför nöja sig med ett vanligt tak när du kan ha ett konstnärligt mästerverk över ditt huvud? Installationen av stuckaturer och takrosetter har gett hela lägenheten en tidstypisk atmosfär, som om man har klivit in i en annan era. Visst, det är som att ha en liten bit av Versailles i ditt vardagsrum!

Elarbeten – Magi bakom Väggarna

All el har spårats in och dolts, vilket skapar en enhetlig och estetiskt tilltalande miljö. Jag menar, vem vill se en massa kablar och sladdar hänga ut? Det är som att gå ut utan att knyta skorna – det funkar, men det ser ju inte bra ut!

Platsbyggd Förvaring – Kläder och Prylar på Rätt Plats

Förvaring kan vara en utmaning i en större lägenhet, men inte här. Garderober från Decoform har installerats i alla sovrum och i hallen. Så, vem behöver en walk-in-closet när varje rum är en potentiell modeparad?

Två Nya Badrum – En Oas för Själen

Ja, du hörde rätt. Inte bara ett, utan två badrum har renoverats med moderna faciliteter och stilren design. Det är som att ha din egen lilla spa-anläggning, mitt i hemmet!

Slutsats – En Sekelskiftesdröm Realiserad

Renoveringen på Observatoreigatan är mer än bara ett byggprojekt. Det är en inbjudan till en svunnen tid, paketerad med modern teknologi och komfort. Och tja, det kanske inte är Versailles, men det är definitivt en plats där du kan leva som kunglighet.

Så, vad väntar du på? Är det dags för din lägenhet att genomgå en liknande förvandling? Kom ihåg, ett hem är mer än bara fyra väggar och ett tak. Det är en känsla. Och den känslan, mina vänner, den har vi lyckats skapa här. Fantastiskt, eller hur?

Hoppas att ni fick några insikter och inspiration från denna artikel. Tills nästa gång, bygg stort och dröm ännu större!

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *