349278617_1435777320594450_3484832986707160140_n
Serviceavtal med Rosasågen
Vilka står bakom Rosasågen?
Om oss

Här på RosaSågen är vi stolta över att vara ditt framstående val när det kommer till byggentreprenad och renoveringsservice i Stockholmsområdet. Men vi är mycket mer än bara ett team av skickliga hantverkare. Vi är visionärer, drömmare och hårt arbetande experter som är dedikerade till att förverkliga dina drömmar och skapa trygghet i ditt hem.

Vad gör oss unika?

  1. Visionärer och Drömmare: Tillsammans med våra skickliga hantverkare, är vi visionärer och drömmare som tror på skönheten och potentialen i varje projekt. Vi tar oss an varje uppgift med stor entusiasm och nytänkande, alltid redo att utforska nya idéer och möjligheter.

  2. Engagerad Kundsamverkan: Vi är fast beslutna att bygga meningsfulla och långvariga relationer med våra kunder. Vi arbetar sida vid sida med dig för att se till att vi uppfyller och överstiger dina förväntningar, vilket gör hela processen rolig och givande.

  3. Miljövänliga Praktiker: På Rosasågen är vi dedikerade till att göra vårt arbete och verksamhet så gröna som möjligt. Vi väljer miljövänliga material och metoder för att minimera vår inverkan på miljön och skydda vår planet.

  4. Innovativa Lösningar: Med vårt moderna synsätt och ständiga strävan efter förbättring och innovation, går vi längre än att bara uppfylla industristandarder – vi utmanar dem. Vi använder teknologisk innovation för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på vårt arbete.

Om oss

Martin Staudinger

Grundare RosaSågen AB

Om oss
Bakgrund
Vår historia

Rosasågen AB startade sin resa som ett ungt, framåtsträvande entreprenadföretag grundat av tre passionerade entreprenörer år 2018. Vi började vår resa i en källarlokal och har sedan dess expanderat både vårt team och vårt kontor. Idag är vi stolta att vara över 25 anställda och har ett kontor som omfattar 350 kvadratmeter i hjärtat av Sundbyberg.

Med vårt moderna synsätt och energiska inställning utmanar vi konventioner och erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna. Vi sätter stor vikt vid att skapa långvariga och trygga relationer med våra kunder, vilket visar sig i den höga kvaliteten på de tjänster vi erbjuder.

Vårt team
Samarbete

Vårt team består av erfarna och passionerade yrkesmän, inklusive hantverkare, elektriker, rörmokare, målare och snickare, som alla har en sak gemensamt – passion för hantverk. Vi har också en dedikerad projektkoordinering och administration som säkerställer att alla projekt löper smidigt och håller sig inom överenskomna tidsramar och budgetar. Med gemensamma ansträngningar arbetar vi mot målet att ge varje hem det lyft det behöver, oavsett storlek på projektet.

Våra värderingar
Rykte och framtid

Vi tror på att det handlar om kvalitet, inte kvantitet. Varje uppdrag vi tar oss an är unikt och vi strävar alltid efter att överskrida förväntningarna snarare än att bara uppfylla dem. Vår framgång mäts i tillit och uppskattning från våra kunder. Vi prioriterar en hållbar och ansvarsfull affärsverksamhet, och är stolta över att erbjuda tjänster som respekterar både människor och miljö.

Rosasågen
Vi står bakom RosaSågen
Om oss
Spela videoklipp
Blogg

Läs våra senaste artiklar