Projekt & omdömen

Vi är stolta över att idag kunna ge er en överblick av både våra senaste projekt och Google-omdömen. Här kan du få en djupare förståelse för hur vi jobbar och vad våra kunder tycker om oss. Oavsett om det är en lägenhetsrenovering i city eller en trädgårdsdesign i förorten, strävar vi efter att överträffa förväntningar. Kolla in våra detaljerade projektartiklar och läs våra Google-recensioner för att få en heltäckande bild av RosaSågen. Sätt dig bekvämt och börja utforska!

Läs våra recensioner från google

RosaSågen AB
4.4
Baserat på 19 recensioner
powered by Google
michaela nordstrommichaela nordstrom
18:23 05 Sep 23
5/5!Rosa sågen gjorde helrenovering på vår lägenhet; vi gjorde om hela planlösningen - rev väggar, la nytt golv, la ny el, flyttade kök & gjorde om badrum från grund.Allt detta gjordes snabbt, otroligt professionellt, med hög kvalité, med transparens i arbete & kostnader. Vi kände oss trygga och väldigt väl omhändertagna av hela teamet.Bättre upplevelse kunde jag inte drömma om, jag kan verkligen rekommendera Rosa Sågen - för ett bra jobb och trevligt team!
Patrik DanielsPatrik Daniels
14:43 27 Jun 23
Välpolerade utåt men de tar genvägar när de kan och hanterar sådant som inte syns undermåligt.
Alireza HedayatiAlireza Hedayati
16:58 27 Dec 22
Råsasågen ab ska flytta därifrån .
Wilhelm AdolfssonWilhelm Adolfsson
10:51 01 Apr 22
Mkt otrevlig personal när man bemöter de själva på ett bra sätt. Tyvärr
Jurabek MuxidinovJurabek Muxidinov
12:30 31 Jan 22
Thomas HäggbackThomas Häggback
15:21 16 Mar 21
Skickade efter en förfrågan om offert till RosaSågen och fick svar redan dagen efter, 2 dagar senare så var Andreas här för att kolla vad som skulle göras o 2 veckor senare så var dem igång. Sovrum och vardagsrum skulle fixas, lägga fiskbensparkett i båda rummen, installera industridörr, måla väggar o tak och fixa en vägg. Ett väldigt gott bemötande, otroligt snälla, trevliga, hjälpsamma och pålitliga. Allt har gjorts så fint och med mycket god kvalité. Jag hade inte kunnat få en bättre firma och jag kommer absolut ta hjälp av Andreas o RosaSågen igen när jag behöver mer hjälp. 5/5 är dem helt klart värda!
louise sandquistlouise sandquist
17:14 15 Mar 21
Väldigt nöjd med renoveringen av vår lägenhet gjord av RosaSågen. Vi rev en vägg, satte upp stuckaturer, måleri inomhus, slipade + behandling av golv och bytte ut samtliga eluttag. Arbetet gick fort och de höll tidplanen. Kommunikationen med Martin (projektledare) och uppskattad offert stämde väl överens med slutfakturan.
Damien IsambertDamien Isambert
10:17 25 Sep 20
Dålig tjänst, vi kom överens at göra arbetet i 2 delar, de kom att göra första del (vardagsrum och sovrum), fick pengar för nästan all projekt och kom inte att slutföra andra delen (köket)... Och självklart de ger inte pengar tillbaka och svarar inte längre.När det gäller kvalitet, är det till exempel ingen problem för dem att lämna 1 centimeter av väggen inte målat även om du betalade för att måla alla väggar... Många andra problem, men jag tror att det räcker för att dela intryck här.
js_loader

Lägenhetsrenoveringar

Inte ser alla lägenheter samma ut, eller hur? Vi firar därför alla unika versioner, alla former och storlekar, alla stilar – från minimalism till bohem, industriell till skandinavisk. På Rosasågen älskar vi att skapa hem – och inte bara lägenheter. Kolla in några av våra lösningar och läs vad våra kunder har att säga.

Youtube

Att visa upp vår passion för bygg och renovering är inte alltid lätt, men det är här YouTube kommer in. Här kan du se några av våra projekt komma till liv, inte genom våra egna ord, men genom erfarenheten av våra kunder. De har tagit tid att dokumentera sina resor med Rosasågen, från första hammarslag till slutgiltig förvandling.

Villarenoveringar

Att skapa om en villa är kanske som att skriva en roman: Varje rum har sin egen historia, men alla kapitel bör sammanfatta till en större berättelse. Vill du se hur vi förvandlar dessa hus till hem? Köa upp med några av våra tidigare utförda projekt och kolla in omdömena från våra nöjda husägare på Google.

Lokalanpassningar

Oavsett om det är ett restaurant eller ett kontor, anpassar vi oss till vilken miljö som helst och skapar en plats som speglar verksamhetens själ. Vi hjälper till att skapa en miljö som är så mycket mer än bara en plats – det är där dina drömmar blir verklighet. Vill du se lite spektakel? Spana in hur vi förvandlar råa utrymmen till genombrottserbjudanden.

Uterum & trädgård

En vacker utsikt, ett fridfullt hörn eller bara en plats att koppla av – vad än du drömmer om, vi kan göra det till verklighet. Från uterum till trädgårdar, har vi skapat drömmiga utrymmen som kommer att få dig att se ditt hem från en helt nytt perspektiv. Ta en titt på våra tidigare projekt och vad våra kunder har att säga om oss på Google.

BRF

På Rosasågen tar vi förståelse för Bostadsrättföreningar på allvar. Vi förstår att varje förening är unik, med specifika behov och förväntningar. Det är en fin balans mellan att leverera hållbara, effektiva lösningar samtidigt som vi upprätthåller byggnadens historia, charm och värde. Oavsett projektets storlek, hanterar vi allt från enklare underhållsarbeten till större renoveringar med stor omsorg, precision och respekt.