Renovering Av En Stadslägenhet Med Fokus På Sociala Ytan

Renovering Av En Stadslägenhet Med Fokus På Sociala Ytan

Arbetet med denna lägenheten belägen i ett robust betonghus var fullt av spännande utmaningar som rosades av vårt team tack vare vår attityd att alltid leverera högkvalitativa resultat, trots eventuella hinder.

Projektöversikt

NyckelfaktorerBeskrivning
ProjektstartJanuari 2023
ProjektavslutFeb 2023
Varaktighet1 månad
BostadstypLägenhet i flerbostadshus
Arbetets naturTotalrenovering

Väderskyddsutmaning

Det pågick en omfattande fasadrenovering vilket innebär att byggnaden var helt täckt med väderskydd. Det förlängde torkningstiden för spackling av vägg, tak och golv. Dock, tack vare noggrann planering och vårt proaktiva tänkande, kunde vi framgångsrikt hantera dessa fördröjningar och genomföra projektet enligt schemat.

Elektricitet

En särskild utmaning i detta betonghus var fräsningen av all el. Att borra hål för spotlights krävde användning av en stor vattenkylt betongborr monterad på golvet – en process som vi hanterade skickligt, och det resulterade i en mjuk, perfekt yta redo för installation av belysning.

Att Arbeta I Flerbostadshus

Ett centralt fokus för oss på Rosasågen är att alltid vara empatiska och respektfulla mot de andra medlemmarna i bostadsföreningen när vi arbetar i flerbostadshus. Genom att agera snabbt och effektivt kunde vi minimera eventuella störningar, samtidigt som vi levererade ett högkvalitativt resultat.

Bilder Före

Bilder Efter

Avslutande Tankar

Detta projekt av totalrenovering av en lägenhet i ett betonghus bevisar än en gång att vi på Rosasågen inte backar för utmaningar. Med all vår expertis och engagemang i varje projekt ser vi fram emot att fortsätta transformera fler bostäder till moderna, välkomnande hem.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *