Totalentreprenad i Stockholm

Hej Martin här från Rosasågen och jag vill ta mig tid att förklara en av våra mest populära tjänster: Totalentreprenad. Vi på Rosasågen är stolta över att leverera denna tjänst till såväl företag som privatpersoner i Stockholm och över hela Sverige. Oavsett om du har en enorm byggnad att renovera eller ett litet kök som du vill förvandla, kan vår totalentreprenad vara lösningen du letar efter. Men vad innebär egentligen totalentreprenad?

För både privat som företag:

Rosasågen totalentreprenad

Vad är totalentreprenad?

Totalentreprenad är när en entreprenör, som t.ex. oss på Rosasågen, tar på sig att utföra samtliga uppgifter som behövs för att en byggnad eller konstruktion ska färdigställas. Oavsett om det gäller planering, design, byggande, installationer, underhåll eller något annat, kan vi sköta allt det åt dig. Vi tar projektet från idé till färdigställelse, och du behöver inte oroa dig för att koordinera flera olika entreprenörer och leverantörer.

Vad ingår i våra totalentreprenader?

För oss på Rosasågen AB är nu uppmärksammade på ett viktigt koncept – Totalentreprenad. Från huvudkontoret i Stockholm strävar vi efter att ge våra kunder bästa möjliga service, oavsett om de är stora företag eller privatpersoner. Totalentreprenad är ett koncept vi tar på allvar, eftersom det innebär att vi tar över allt ansvar, från start till färdigt bygge. Men vad innebär totalentreprenad egentligen? Låt oss förklara!

Totalentreprenad i ett nötskal

I en totalentreprenad tar en enda entreprenör totalt ansvar för hela byggprojektet, från design till färdigställande. Vi erbjuder totalentreprenad inom både bygg och anläggning för att skapa effektiva och pålitliga lösningar för dina byggbehov. Med totalentreprenad behöver du bara ha kontakt med en enda partner - oss på Rosasågen AB!

Projektledning under ett samma tak

Projektledning kan vara en utmaning, men här på Rosasågen AB är vi redo att ta det ansvaret! Vi leder och styr hela projektet från start till slut, samtidigt som vi håller dig informerad om framstegen. Med vår erfarenhet säkerställer vi att allt går enligt plan både när det gäller tidplan, budget och kvalitet.

Design och konstruktion anpassade efter dig

"Kunden är kung" - det är inte bara ett tomt uttryck för oss. Vi tar till oss dina idéer och skapar utifrån dem en design och ett byggprojekt som speglar dina önskemål och behov. Vårt kreativa team har stor erfarenhet av att skapa anpassade och praktiska lösningar för alla typer av byggprojekt.

Ansvar fullt ut

Vi på Rosasågen AB tar inte bara våra plikter seriöst, vi tar också vårt ansvar allvarligt. Det innebär att vi ser till att alla nödvändiga tillstånd och dokument är i ordning, och att alla bygglagar och bestämmelser följs till punkt och pricka. Men vårt ansvar sträcker sig längre än så - vi tar också hänsyn till vår miljöpåverkan och strävar alltid efter att minimera avfallet och att använda hållbara material och metoder i alla våra byggprojekt.

Säkerhetsgaranti

Säkerhet kommer alltid först för oss på Rosasågen. Vi ser till att alla våra totalentreprenader följer strikta säkerhetstandarder och att alla våra anställda är noga utbildade i säkerhet. Vi följer också noggrant upp alla potentiella risker för att minska risken för olyckor eller skador.

Tid Och Pengar Sparade

När du anlitar oss för en totalentreprenad, sparar du både tid och pengar. Du behöver inte längre koordinera flera entreprenörer eller leverantörer eller oroa dig för att något inte går enligt plan. Vi tar ansvar för hela projektet och gör allt vi kan för att se till att det färdigställs i tid och inom budget.

Rosasågen AB Garanti

Vår Erfarenhet, Din Trygghet

Vi på Rosasågen har många års erfarenhet inom byggbranschen och vi har arbetat med totalentreprenader i alla storlekar och av alla slag. Vi har kunskapen och erfarenheten att hantera alla sorters utmaningar och att leverera projekt av högsta kvalitet. När du anlitar oss för en totalentreprenad, kan du vara trygg i vetskapen att ditt projekt är i goda händer.

För dig som privatperson

Är du trött på att ditt hem inte riktigt känns som du? Eller kanske har du en dröm om att bygga ditt eget hus från grunden? Oavsett vad ditt byggprojekt innebär, kan vi på Rosasågen hjälpa dig att förverkliga det.

Med vår totalentreprenad behöver du inte oroa dig för något annat än att berätta för oss vad du vill ha. Vi tar hand om resten – från design och planering till byggande och slutbesiktning. Och det bästa av allt? Du sparar både tid och pengar genom att ha allt under ett och samma tak.

Så, vad säger du? Är det dags att förverkliga ditt drömprojekt?

Totalentreprenad
Totalentreprenad

För dig som företag

Vi vet att tid är pengar, särskilt i affärsvärlden. Därför erbjuder vi totalentreprenad som en lösning för företag som behöver få saker gjorda snabbt, effektivt och med hög kvalitet.

Oavsett om det handlar om att bygga en ny kontorsbyggnad, renovera en befintlig lokal eller något annat, kan vi hantera allt från A till Ö. Vi tar hand om allt det administrativa, såsom tillstånd och dokumentation, och ser till att projektet håller sig inom budget och tidplan.

Så du kan fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.

För dig som BRF

För bostadsrättsföreningar kan det vara en utmaning att hantera stora renoveringsprojekt eller byggnationer. Det är här vi kommer in i bilden. Med vår totalentreprenad får ni en bekymmersfri lösning där vi tar hand om allt – från planering och budgetering till utförande och uppföljning.

Vi ser till att allt arbete följer de lagar och regler som gäller för BRF:er, och vi håller er informerade om projektets framsteg hela vägen. Så oavsett om det är dags för en stamrenovering, en takomläggning eller kanske till och med en tillbyggnad, kan ni lita på att vi får jobbet gjort.

Totalentreprenad
Totalentreprenad
Spela videoklipp

Slutsats

Oavsett om du behöver hjälp med en enkel renovering eller ett stort byggprojekt, kan vår tjänst av totalentreprenad vara det du letar efter. Vi garanterar pålitliga, effektiva och högkvalitativa lösningar som skräddarsys efter dina behov. Kontakta oss gärna för att diskutera ditt projekt eller för att få mer information om våra tjänster. Tack för att du tog dig tiden att läsa om vår tjänst – vi hoppas att vi kan vara till hjälp med ditt nästa byggprojekt!

Totalentreprenad

Martin Staudinger

Grundare Rosasågen.se

FAQ om Totalentreprenad på Rosasågen

Vad innebär totalentreprenad hos Rosasågen?

Totalentreprenad hos Rosasågen innebär att vi tar oss an hela byggprojektet från start till slut. Allt från planering, design, byggande, installationer och underhåll sköter vi så att du som kund endast behöver kontakta oss. Vi tar ansvar för hela projektet och ser till att allt går som det ska enligt tidplan, budget och kvalitetskrav.

Vilka är fördelarna med totalentreprenad hos Rosasågen?

Fördelarna med totalentreprenad hos oss på Rosasågen är många. Du sparar både tid och pengar eftersom du slipper koordinera flera olika entreprenörer eller leverantörer. Allt sköts av oss, från start till slut. Dessutom kan du känna dig trygg i att vi följer alla säkerhets- och bygglagar och regler. Vi ser till att alla nödvändiga tillstånd och dokument är i ordning.

Hur anlitar jag er för en totalentreprenad?

Om du vill anlita oss för en totalentreprenad, rekommenderar vi att du kontaktar oss i förväg för att diskutera ditt projekt. Du kan enkelt kontakta oss via vår hemsida, via email eller genom att ringa oss. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan skapa ditt drömprojekt!

Totalentreprenad
Ring oss
Be om en offert idag!
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad