Totalrenovering på Södermannagatan

Totalrenovering på Södermannagatan

Hej alla! Martin Staudinger här från Rosasågen, din pålitliga guide till allt som har med byggprojekt och hemrenovering att göra. Idag har vi något riktigt speciellt att prata om: omvandlingen av en tidigare hyresrätt på Södermannagatan till en fantastisk bostadsrätt. Gör dig redo att inspireras!

Så vad är grejen med Södermannagatan? Kanske har du promenerat förbi den här adressen utan att ens veta om den skatt som gömmer sig bakom de tegelröda väggarna. Först och främst, den här lägenheten har genomgått en total förändring – vi pratar inte om en ytlig ansiktslyftning här. Nej, här har varje ytskikt fått nytt liv, varje kabel frästs in och varje kvadratmeter yta skriker ”nytt och förbättrat!”

Renoveringen – En Helhetslösning

Först ut på listan är elinstallationerna. Vet ni hur jobbigt det är med sladdar och kablar överallt? Det kan vara en riktig skönhetsfläck i ett annars snyggt hem. Här har all el frästs in direkt i väggarna. Smart, eller hur?

Ytskikten – Det som Möter Ögat

Kommer vi till ytskikten, och här har inget lämnats åt slumpen. Nya golv har lagts in för att skapa en enhetlig och stilsäker bas att bygga resten av inredningen på. Och det stoppar inte där. Varje vägg och tak har också fått nytt liv.

Ett Badrum Som En Grekisk Dröm

Har ni någonsin hört talas om kolmårdsmarmor? Om inte, föreställ dig att kliva in i ett badrum och känna dig som en grekisk gud. Denna marmor är inte bara hållbar och tålig, den är även vacker att se på. Det här är badrummet där du vill börja din dag.

Köket – Hjärtat i Hemmet

Sist men inte minst har vi köket, och inte vilket kök som helst. Här pratar vi om ett kök från A.S. Helsingö. Och låt mig säga det rakt på sak, de vet hur man designar kök. Här har du allt du behöver för att vara en mästerkock eller bara njuta av en god middag med familjen.

Slutsats

Så vad lär vi oss av detta projekt på Södermannagatan? För det första att ingenting är omöjligt. Med rätt planering, rätt material och lite passion kan du förvandla vilket utrymme som helst till ditt drömhem. Det här är inte bara en renovering; det är en transformation som visar på potentialen i varje gammal hyresrätt där ute.

Om ni tyckte det här var intressant, håll utkik för fler artiklar och projekt från oss på Rosasågen. Tills dess, varför inte låta fantasin flöda och tänka på ditt nästa drömprojekt?

Hoppas ni blev lika inspirerade som jag blev av att vara en del av detta fantastiska projekt. Tills nästa gång, ta hand om er!

//Martin från Rosasågen

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *