Wilma & Emils lägenhetsrenovering

Wilma & Emils renovering

Hej alla, jag är Martin från Rosasågen! Vi har nyligen avslutat en riktigt spännande renovering, och jag kan inte hålla mig från att dela detta projekt med er. När det kommer till att skapa en drömlägenhet, var det här projektet verkligen något utöver det vanliga. Så, ska vi dyka rakt in i det?

Den Stora Visionen

Vår kund hade just flyttat in i en lägenhet som inte hade genomgått några större förändringar sedan 80- eller 90-talet. Ja, du läste rätt, det var som en tidskapsel. Och vi fick det ärofyllda uppdraget att förvandla varje kvadratmillimeter av detta utrymme till något fantastiskt.

Vardagsrummet: Öppet och Inbjudande

Först på agendan var vardagsrummet. Kunden ville ha en öppen planlösning, vilket innebar att en hel vägg behövde rivas. Och vad händer när man river en vägg? Jo, man får en explosion av utrymme och ljus. Det var som att gå från en instängd kub till en öppen prärie. Förstår ni hur mäktigt det känns?

Köket: En Modern Twist

Nästa steg var att ge köket en fullständig makeover. Kunden hade beställt ett snyggt, svart kök från IKEA. Men det var inte bara att byta ut gamla skåp mot nya; vi behövde också bygga en extra vägg för att få en jämn yta. Efter det krossade vi den befintliga väggen för att göra plats för ett längre kök. Resultatet? Ett kök som ser ut som det kom rakt ur en inredningstidning.

Golvet: Enhetlig och Elegant

När det gäller golvet, hade kunden en blandning av olika stilar och åldrar. I ena rummet fanns ett fint, gammalt trägolv, och i det andra, något mindre attraktivt. Beslutet var därför enkelt: vi skulle skapa en enhetlig look genom att byta ut allt. Nu är golvet inte bara vackert, det knyter också samman hela lägenheten.

Väggarna: Från Blekt till Strålande

Slutligen kom vi till väggarna. Vit här, rosa där; det var dags för en enhetlig färg. Vi målade om allt i en fräsch grå nyans som gav en känsla av modern elegans. Men vi stoppade inte där. Färgen fortsatte genom alla rum och in i hallen, skapande en flytande, enhetlig design.

Så, Var det Värt det?

Nu undrar ni säkert: blev det så bra som vi hade hoppats? Svaret är ett rungande ja! Att se den här lägenheten gå från daterad till drömlik var en ren glädje. Och det bästa av allt? Vår kund älskar sitt nya hem.

Så nästa gång du funderar på en renovering, tänk stort. Tänk Rosasågen. För vi är här för att göra dina drömmar till verklighet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta oss. Och kom ihåg, ingenting är omöjligt för den som drömmer.

Tack för att ni följde med på den här resan! Vi ses snart med ännu fler fantastiska projekt.

Hälsningar, Martin från Rosasågen

Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Hur vill du bli kontaktad

Skriv ett svar eller en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *